Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałem się zapytać odnośnie transferu, kupiłem licencje używaną przez allegro od kolesia jakiś rok temu no może mniej. Od dłuższego czasu przyglądam się jego forum i te forum chodzi cały czas, w ogóle nie kasuje go z FTP. Teraz mam pytanie, jak to jest z tym transferem po zakupie używanej licencji IP.Board, na jakiej zasadzie działa ten transfer ? Dostałem passy do panelu, zmieniłem je, zmieniłem dane osobiste na swoje, zmieniłem adres forum, oraz przedłużyłem licencje, czy ten koleś może odebrać mi w jakiś sposób tą licke, czy nie ? Czy mam legalnie forum, gdy nie kupiłem jakiegoś tam transferu ? Pozdrawiam.

• Manager
Opublikowano

Skoro masz jakieś potwierdzenie sprzedaży, więc w razie W możesz to mieć jako dowód.. Są Twoje dane, ale to jednak gość kupował na początku (kartą lub paypalem) i to może wytoczyć, jako dowód zakupu, więc Ty musisz mieć dowód sprzedaży. Nie wiem, jak się umawialiście generalnie.

Transfer licencji został wprowadzony niedawno, więc ok. roku temu nie było niczego takiego dostępnego i generalnie legalna i oficjalna odsprzedaż licencji była niemożliwa.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.