Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zauważyłem, że tematy, które trafiają do kosza, "znikają" również w wyszukiwarce Google. Wiem, że wcześniej ludzie dzięki tym tematom trafiali na moje forum, teraz po wpisaniu dokładnie takich samych słów, nie ma tych tematów. Mam specjalną grupę dla botów i mają one dostęp do wszystkich działów, także do kosza.

Można to jakoś naprawić?

• Manager
Opublikowano

W wersji 3.2 nie ma opcji kosza, więc o czym Ty piszesz? Jeśli to normalny dział to sprawdź jego uprawnienia aż do najwyższego poziomu - może gdzieś po drodze nie jest możliwe jego przeglądanie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

To taki stary kosz, został z poprzedniej wersji i dalej trafiały tam stare tematy (do czasu aż zauważyłem ten błąd). Wszystkie uprawnienia są ustawione dobrze, wszystkie grupy widzą kosz, mogą czytać tematy, ale nie mogą odpowiadać.

A jest możliwość, żeby wszystkie tematy z kosza przenieść do działów z których tam trafiły (różne działy)? Tak jakby cofnąć je do działów z których zostały usunięte...

@Edit, no jest niby opcja "Przywróć usunięte tematy", działa ona poprawnie? Tematy trafią tam skąd zostały usunięte?

Edytowane przez Johnymnemo