Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest jakaś modyfikacja która wyświetli tematy które dany user odwiedzał ?

(korzystam z szukajki tutaj ale albo nic nie znajduje albo "co" jest za krótkie :) )

z góry dziękuje i obiecuje ze nie będę marudził więcej :D

Opublikowano

Hmmm właśnie nie bardzo :) bo to pokazuje kto oglądał a ja marzę o czymś takim że wyświetlam usera i mam listę jakie tematy odwiedzał

Opublikowano (edytowane)

ja wiem :)............

ale jak siedziałem na Przemie było przydatne :D

Edytowane przez mexman
  • Manager
Opublikowano
ja wiem :)............

ale jak siedziałem na Przemie było przydatne :D

W jakim celu? Może ludzie nie chcą by ktoś wiedział co przeglądali. Przemo jest znany z choinkowania 'swojego' skryptu. Często są to nieprzemyślane decyzje.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

W sumie to jest odwrotność tego co jest już czyli kto czytał temat :):):D i do tego samego prowadzi tylko z większym nakładem pracy :P A nie zadałeś pytania czy może user sobie nie życzy żebym widział jakie tematy czyta :D:):D:):D

:D wiesz podyskutowałbym chętnie o tym bo kwestia jest ciekawa ale boję się jednego że zaraz wylecę za offa :D

albo przynajmniej się narażę, a nie chcę podpaść na forum gdzie jest taka kopalnia wiedzy ze tylko dzięki niej moje istnieje :D

Więc nie ma co dalej tego zgłębiać :D Jak nie ma dodatku to może zamknijmy temat :P W każdym razie dziękuję za zainteresowanie i pomóc w innych tematach i przede wszystkim za to ze jesteście :)

• Manager
Opublikowano

Wow, niniejszym mianuję Twój post do tego z największą ilością emotek. :)

Wiesz, to nie tak, że ktoś tu się naraża bo nic takiego nie może być miejsca. Nie mamy po 10 lat by robić tu niepotrzebne napięcia. Po prostu dyskutuję o takiej modyfikacji. Offem można by nazwać rozmowę w tym temacie o np. pogodzie albo czymś innym, ale temat powiązany z wątkiem offem być nie może.

Tak czy inaczej - takiej modyfikacji nie ma. :D

---

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.