Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam stronke radia do mojej sieci gier i teraz meczy mnie jedna rzecz a mianowicie chcialbym zeby z tej strony mozna bylo sie zalogowac badz zarejstrowac na forum mianowicie cos ala plywajace iframe oraz zeby na stronie mojej radia był shoutbox z forum zintegrowany z forum czy istnieje taka mozliwosc?

nie podawalem linkow bo nie wiem czy to do konca zgodne z regulaminem

Edytowane przez lukaszennis
Opublikowano

Jak najbardziej zgodne forum supportu musi wiedzieć odnośnie jakiej serwisu tyczy się problem, żeby mieć wgląd.

Pytanie istotne na jakim silniku posiadasz to radio, bo jak na żadnym popularnym stricte cms, blog, itp. to będzie bieda bo pomost będziesz musiał robić indywidualnie.

Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam stronke radia do mojej sieci gier i teraz meczy mnie jedna rzecz a mianowicie chcialbym zeby z tej strony mozna bylo sie zalogowac badz zarejstrowac na forum mianowicie cos ala plywajace iframe oraz zeby na stronie mojej radia był shoutbox z forum zintegrowany z forum

Skoro jesteśmy na Forum o IPB to powiem Ci tak: Nie wiem czy potrzebujesz takich rzeczy jak pływające ramki, iframe i inne wynalazki, skoro wszystko jest na IPB włącznie ze skryptem radia. W drodze wyjątku dam link do swojego radia, które jest na moim Forum w pełni z IPB zintegrowane, żeby pokazać jak to funkcjonuje. Więc: http://www.zk.sex.pl/index.php/radio/

Mam nadzieję że Administracja nie potraktuje tego jako reklamę.

Zainteresuj się: http://www.bouncyser.../BRC9/index.php (link jest do wersji 9 ale u mnie jest już wersja 10.0) Jedyna wada, to nie jest darmowe rozwiązanie. Zarówno stream dzięki któremu radio nadaje, jak też sam skrypt. Ale są takie rzeczy, jak widać.

Edytowane przez semenedar