Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ..

Czy moze mi ktoś pomóc , jak zrobić tło dzwiękowe ?na mozilli i opera..I zeby nie było w flash..

Chcę zrobić tak żeby , jak wyłącze forum to leciała muza ...

Dziękuje

Edytowane przez groverr

Brak sygnatury

• Manager
Opublikowano

No to nurkuj w źródło i szukaj. Nie wiem po co tak małpować bez sensu, jak można zrobić to inaczej i równie dobrze.

Szukałeś w guglu w o ogóle cokolwiek pt. "Music on loading page" czy coś podobnego?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A czy dla dobra użytkowników i świata możesz zrezygnować z tego pomysłu w ogóle ?

Nic nie drażni bardziej jak nagle coś zaczyna grać a masz otwarte 20 zakładek. I szukaj gdzie :) Mam nadzieję chociaż, że będziesz raz dziennie zmieniał kawałki bo Cię użytkownicy znienawidzą ;) ;)

• Lubię to 1
logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

To co gra na mojej stronie to playlista wstawiona za pomocą stworzonego na potrzeby Fangornu bbcode Mixpod.com

Za jakiś czas powinienem go udostępnić na invisionpower

IPBFangorn.net - szaty graficzne IP.Board. Ostatni projekt - Esmona. Zaglądaj do nas również na profilu Facebook IPBFangorn.net.