Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem od dzisiaj, otóz wrzucając jakieś zdjecie w tagu nie chce się ono wyświetlić, gdzie wcześniej wszystko normalnie działało.

W ustawieniach nic nie grzebałem, nic nie zmieniałem. Najśmieszniejsze jest to, że kiedy chcę edytować post, w którym znajdują się te adresy, to są one normalnie wyświetlone o.0 A w temacie już ich nie ma..

Oczywiście sprawdziałem w ustawieniach rozszerzenia zdjęć, i wszystko jest ok..

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, jest poprawny.

Trochę posprawdziałem w innych forach, i w reszcie jest OK, normalnie się wyświetlają..

Tylko w tym jednym dziale nie chcą się wyświetlać :blink: A kiedy edytuję post, to się normalnie wyświetlają..

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o zdjęcia w tagu BBcode -

Załączniki chodzą normalnie.

Przykład

[img=http://www.mmsuits.pl/upload/products_news/59/min_4100911724d64481b6167b.jpg]

W edytorze się wyświetlają, w temacie już nie :D

Edytowane przez boguss10
Opublikowano

Rozwiązane, były wyłączone. Dziwna sprawa, bo każdy dział to była duplikacja innego, ze zmienionym opisem. Hm..

Tak czy siak, dzięki

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.