Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Połączenie IpBoard z oddzielną stroną.(Darmo)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam taki problem iż bym chciał dostać od osoby która się na tym zna informacje do strony w php.

Małe wyjaśnienie:

Wchodzimy na strone i mamy napis : Logowanie Rejestracja | Gość [d-_-b] (<-- avatar gościa)

Klikając na przycisk przenosi nas do strony logowani czy rejestracji, gdy się zalogujemy na forum, wracamy do strony

i będzie pokazywało w panelu Logout Konto | NickUżytkownika [d-_-b] (<-- avatar gościa, taki jak na forum)

potrzebuję takie coś jak wyszukać informacji o obrazku, nicku, logowanie, Konto, rejestracja.

Jest możlwość aby ktoś napisał mi ten kod ?

P.S Nie znam się kompletnie na php znam (Html,css) Kod będzie z IpBoard wersji 3.2.3

Przenieśli mi ten post, jak się da to znaleść z (gotowców) albo z dobrego serca, nie mam pieniędzy, myślę że to nie jest tródne.

post-14644-0-91439000-1337868092.jpg

Edytowane przez mikoz55
  • Manager
Opublikowano

Yy, to się tylko kwalifikuje do giełdy, gdzie to przenoszę. Byłoby w dobrym tonie, jakbyś napisał swój budżet, by nie strzępić niepotrzebnie języka.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie znasz tabel? jesteś zalogowany na forum i pokazuje nick np <?php pobierz='pro-gamming.pl/user' $nick ?> coś w tym rodzaju potrzebuje