Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prawdopodobnie po supporcie IPS`u na forum posypały mi się modyfikacje. Np. ukryta zawartość CODE dla niezalogowanych (już naprawiłem), ale nie mogę zrobić poprawnie moda (T23) Guests See Only First Post.

W Lo-Fi go nie ma. Poprzednio zasłaniał wersję Lo-Fi, jak tutaj, a u mnie nie zasłania. Przeinstalowałem moda, sprawdzałem kod i jest OK. Czy wiecie może jak zrobić, by znowu tam był, czy muszę pisać do IPS`u ?

Pozdrawiam,

GeXeM

Opublikowano

W ACP mam tylko opcję włącz/wyłącz oraz możliwość zmiany tekstu, jaki widnieje na wiadomości w pełnym formatowaniu, oraz w Lo-Fi, tylko że w Lo-Fi nie działa.

Reinstalowałem modyfikację i nadal to samo. Napisałem ticket (tzn. odpowiedziałem w starym, założonym kilka dni temu) i czekam aż odpowiedzą.

Pozdrawiam,

Gexem

• Manager
Opublikowano

No to pogmerali, ponieważ w instalce widzę, że ten mod ma też wybór for gdzie ma działać oraz możliwość wpisania treści jaka wyświetli się zamiast postu.

Spróbuj ją odinstalować i zainstalować ponownie. A jeśli nie pyknie, to sprawdź czy w tabeli ibf_conf_settings masz ustawienia o kluczach:

• t23_gsofp_enable
  • t23_gsofp_forums
  • t23_gsofp_text

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Dobra, poradziłem sobie. Jeszcze raz na spokojnie prześledziłem kod modyfikacji. Coś było walnięte ^^

Dziwne, przedtem działało... Ale się rozwiązało.

Temat można zamknąć.

Dzięki DawPi za nakierowanie na dobrą drogę ;)

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.