Lukaszenko Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam. Kolejny mój problem tkwi w dodaniu metody logowania. Mianowicie chciałbym dodać do metód logowania, logowanie za pomocą Steam. Wiem gdzie to zrobić, ale nie wiem jak. Czy moglibyście mi udzielić odpowiedzi na pytanie które brzmi tak : Co mam wpisać w tym o to formularzu http://screenshooter.net/8805443/teghkxq Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Jak wyjść z elohell? Jak sprawdzić MMR? Lee sin jungle poradnik!
Portek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przecież od tego jest hook, kwestia wgrania plików i jego zaimportowania, nowa metoda logowania pojawia się w panelu, kwestia jej włączenia. 1
Lukaszenko Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki. Jak wyjść z elohell? Jak sprawdzić MMR? Lee sin jungle poradnik!
Manager DawPi Opublikowano 4 Czerwca 2012 Manager Opublikowano 4 Czerwca 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi