Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie mam problem z zainstalowaniem SB dajcie link jak to zrobić czy jak wolicie wytłumaczcie mi to od podstaw jak wgrać co i jak mam IPB 3.2.3 (bez licencji ) i jaka wersja SB pasuje do 3.2.3..

Pomożecie .?

Opublikowano

nie ma instrukcji . :)

Więc czas zacząć szukać.

a 1.3.2 nie będzie pasować .?

bo mam ściągnięte 1.3.2

Skoro są osobne wersje do 3.2 i 3.3 to widocznie coś NIE działa.

Zainstaluj i sprawdź.

Opublikowano

W paczce masz folder Documentation, a w nim instrukcję instalacji. Wersja 1.3.2 pasuje do IPB 3.2.3/

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

1.3.2 wg autora działa z 3.2.x i 3.3.x więc nie ma znaczenia. Jak ściąga z warezów to gratuluje... ja bym się cokolwiek brał stamtąd pobierać, bo kij wie jaki syf dorzucą do plików. skiny też lepiej ripować samemu (jak już kogoś nie stać - polaczki biedaczki) :P

Opublikowano

Nie ma, dlatego że pobiera pewnie z jakiegoś wareza.

Domyślam się, ale to już nie mój problem. :D

Szczególnie, że można go pobrać z innych legalnych źródeł.

Tłumaczes Power

Opublikowano

W poście #2 jest link.

Tłumaczes Power

Opublikowano

No to ją kup, nie będzie takich problemów. Jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz oficjalną stronę twórcy ShoutBox'a, gdzie można go pobrać nie posiadając licencji a jedynie konto w serwisie.

Opublikowano (edytowane)

Chcesz pomocy a nie okazujesz kultury innym. Ledwo się zarejestrowałeś i już masz problemy, które -nie oszukujmy się- były omawiane na forum setki razy.

Chcesz link? Proszę.

PS Bo chyba nie myślałeś, że damy Ci link do Warezu?

Edytowane przez lamusq
Opublikowano

Ej no, tak nie jest fajnie... Ludzie płacą za ten skrypt niemałe pieniądze a Ty chcesz za darmo? Skoro na prawdę jesteś takim leniem no to proszę:

Wchodzisz w link podany w moim poście, wchodzisz na profil Michaela i na dole masz jego stronę. Tam się rejestrujesz, wchodzisz w Downloads i w szukajce wpisujesz Shoutbox - Brawo! Masz shoutboxa - ZA DARMO!!

Opublikowano

Bajbus, fajnie być złodziejem?

Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Nie nie fajnie ale jak jest dostępny w sieci ten skrypy to ściągam niech ścigają tych co to wystawiają a po 2.To nie jest taka poważna strona żebym wykupywał licencje .Po 3 nie wydaje kasy na toś co można mieć za FREE.

Zamykamy.

Edytowane przez Bajbus
Opublikowano

Nie nie fajnie ale jak jest dostępny w sieci ten skrypy to ściągam niech ścigają tych co to wystawiają a po 2.To nie jest taka poważna strona żebym wykupywał licencje .Po 3 nie wydaje kasy na toś co można mieć za FREE.

Zamykamy.

Myślenie trzynastolatka... Co Ci da tworzenie forum na nielegalnym skrypcie? W każdej chwili można Cie zgłosić, a wtedy kara nie będzie taka łagodna, jak to sobie w swojej durnej główce ubzdurałeś.

Opublikowano

ale jak jest dostępny w sieci ten skrypy to ściągam

Wow, w sklepie leżą batoniki, wezmę sobie kilka.

Po 3 nie wydaje kasy na toś co można mieć za FREE.

Racja, na parkingach jest tyle samochodów, wezmę jeden, bo jest darmo.

Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.