Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jestem jednym z administartrów pewnego forum na którym jest nulled.

Właściciel forum nic sobie z tego nie robi.

I mam pytanie czy jeżeli forum zostanie zgłoszone to czy ja też będę w to zamieszany jeżeli tak to co mi grozi oraz z ciekawości zo grozi właścicielowi forum?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skoro jesteś Administratorem to możliwe, że Ciebie również spotka kara.

Co może spotkać? Wyłączenie forum, grzywna, panowie w mundurach rano pod drzwiami..

Gość PiotreX77
Opublikowano

haha :)

Administracja forum może dostać tylko ostrzeżenie o usunięciu forum w ciągu tam 72h. I to tylko to.

A po za tym IPB ma wyj** na to co Polscy internauci tworzą z ich oprogramowaniem.

Sam wiem bo pracowałem w pewnej firmie.

Dziękuje!

Opublikowano (edytowane)

Administracja forum może dostać tylko ostrzeżenie o usunięciu forum w ciągu tam 72h. I to tylko to.

... i to pewnie jeszcze od hostingu, bo jak już to IPS wali na @abuse do serwera na którym stoi owe forum.

Anyway... może nie tyle co IPS to hosting może usunąć owe forum/konto po takim mailu (Chyba że to jakiś bulletproof :diablo: ).

Edytowane przez Macsch15
Gość PiotreX77
Opublikowano

No tak, dokładnie.

Ale jeżeli ma się hosting we Francji, Holandii to nie ma się co bać.

Gość PiotreX77
Opublikowano

Tak możesz spać spokojnie.

Tak jak mówiłem Firma IP Board ma gdzieś co się dzieje w Polsce.

Nawet jeżeli ktoś zgłosi wasze forum że to Nulled to IPB zanim to rozpatrzy to minie może około 1-3 lat. Albo wcale na to nie zwrócą uwagi.

90% Polskich forów stoi na nulled.

Opublikowano (edytowane)

Tak jak mówiłem Firma IP Board ma gdzieś co się dzieje w Polsce.

I nie tylko w Polsce.

90% Polskich forów stoi na nulled.

Nie tak ostro ;) Edytowane przez Macsch15
Opublikowano

Tak, możecie spać spokojnie, administratorzy "pewnych for" Czy to sa fora widma? Możecie z czystym sumieniem spać spokojnie i o nic sie w ogóle nie martwić. Nie płacić za skrypty, nie płacić za modyfikacje, nie opłacać abonamentu RTV, lecz pomimo to, wszystko mieć i spać spokojnie :D

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.