Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak . Instaluje style np. Carbon orange(mam wersje 3.2.3 ipb z full aps) i wrzuca się replacement bo zajmuje około 70 KB a za to obrazki zajmują 1333 KB i wyskakuje oto błąd :

"Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem."

To nie jest problem z netem bo inne strony chulają jak należy. Nie wiem czy to nie jakaś maxymalna waga importowanego xml .

Proszę o pomoc . Jeśli czegoś ważnego nie dodałem to piszcie a powiem

Opublikowano

próbowałem wrzucać i przez tamto . A limitów na hostingu nie ma. nawet zainstalowałem : forums_language_pack i members_language_pack a za to core_language_pack nie .

Opublikowano (edytowane)

Każdy hosting zawiera jakieś limity. W twoim przypadku, jest to zapewne limit czasu wykonywania skryptu. Możesz mieć nielimitowany transfer, dużą przestrzeń i takie tam rzeczy które się punktuje tłustą czcionką przy ofercie kupna, ale najistotniejsze rzeczy takie jak właśnie czas wykonywania skryptu, ilość jednoczesnych zapytań do bazy danych będziesz miał na limicie, ponieważ wykonywanie tych rzeczy, wiąże się ze zużyciem procesora i ram na serwerze a nie dysku twardego. I to tyle w tym temacie. Nie ma znaczenia czy Ci strona hula czy nie hula. Masz limity. Jak chcesz mieć sprzęt bez żqadnych limitów, to sobie wykup serwer dedykowany. Z tym że to kosztuje znacznie więcej.

Edytowane przez semenedar