Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem z IP Blog 2.5.2- Znikająca lista użytkowników uprawnionych do przeglądania bloga z opcji "prywatny klub"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlatego dałem taki długi tytuł, aby było jasne gdzie i w czym jest problem. IP Blog posiada trzy opcje publikowania Bloga. Publiczny, prywatny, lub "prywatny klub". Przed aktualizacją IP Bloga do wersji 2.5.2 wszystko było w porządku. Problem odkryłem dopiero wczoraj, bo jeden z Użytkowników który korzysta z opcji Bloga "Prywatny Klub" powiedział mi że wciąż znika jego lista Użytkowników którzy mają dostęp do jego bloga. Jest tak: Może dodać Użytkowników, zapisuje listę, po kilku chwilach lista znika. Sprawdziłem oczywiście wszystko. Zalogowałem się "jako" ten Użytkownik, sam stworzyłem mu listę i tak samo zniknęła po jakimś czasie. Czy ktoś słyszał o takim problemie albo o jakimś issue w trackerze, gdzie mógłbym coś na ten temat wyczytać? Pobierałem paczkę IP Blog od nowa, nadpisywałem. Ten sam problem. Lista znika zawsze przy próbie jej aktualizacji. Użytkownicy którzy dziedziczą tę listę z poprzedniej wersji IP Blog i jej nie ruszają, to im ta lista normalnie działa. Gdy cokolwiek zaktualizują, chcą kogoś dodać lub usunąć, lista znika i nie ma tam żadnych Użytkowników, tak jakby wszystkich wyrzucił ze swojego "Prywatnego Klubu". Ktoś coś wie na ten temat?

Edytowane przez semenedar
Opublikowano

W trackerze nie widzę czegoś podobnego. Najlepiej gdybyś napisał do supportu IPS. :)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Już mam rozwiązanie. Trochę na wyrost napisałem że wszyscy mają ten problem, otóż nie. Maja ten problem tylko Ci, którzy używają prehistorycznego IE6 albo jakiś egzotycznych przeglądarek z tabletów. Już do tego doszedłem. No cóż, chyba można zamknąć.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.