Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem z importem bazy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomala25
Opublikowano

Witam mam taki problem otóż mam kopie bazy przygotowaną aby przenieść ją na inny serwer pliuki forum mam skopiowane na ftp ,baza ma wielkość 66 mb a serwer przy imporcie może jednorazowo przyjąć plik wielkości 51 mb więc podzieliłem baze programem SQLDumpSplitter na 60 części ale przy imporcie pierwszej części wyskakuje komunikat

Błąd

zapytanie SQL:

INSERT INTO `ibf_acp_help` (`id`, `is_setting`, `page_key`, `help_title`, `help_body`, `help_mouseover`) VALUES(1, 0, 'dashboard_dashboard_', 'ACP Help System', 'Welcome to the ACP Help System\n

This system will provide more advanced information on specific settings and pages in your Admin Control Panel.\n

For pages that hold more information, you will see a box just like this one. \n

For individual settings, an image will appear next to them, which you can click for more information. The image will appear as: !\n

\n

You can minimize each box by using the minimize icon in the top right of each box. To turn these help boxes off:\n

Click here to be sent to the settings page for this.\n

Alternatively you can simply navigate to the Tools & Settings tab, click on General Configuratio[...]

MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja

#1146 - Table 'globalfi_global.ibf_acp_help' doesn't exist

Poradzcie mi co mam zrobić aby mi to poszło lub zapodajcie inny sposób Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Próbuje dodać dane do tabeli, której nie ma. W tym programie bodajże tworzy się najpierw plik ze strukturą bazy i ten plik należy koniecznie zaimportować jako pierwszy, a dopiero potem pozostałe.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość tomala25
Opublikowano

Heh faktycznie tworzy taki plik zaczołem od niego i leci Dzięki sliczne DawPi zaobaczymy co z tego wyjdzie Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.