Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy rejstrują sie na moim forum, to niektórym Użytkownikom od razu na start daje rangę moderator, dlaczego?

W uprawnieniach ustawiałem, chyba dobrze :/

Opublikowano

1 musi być validating a użytkownik jest dobrze, możesz przestawić to w ustawieniach ( teraz Ci nie powiem który plik, bo nie pamiętma, mózg mi przeszedł w stan wstrzymania ) w pliku jakimś lub po prostu edytować te rangi.

Opublikowano
teraz w edycji grupy Użytkownik "sprawdź promocję userów po napisaniu X postów"

Nie widzę, takiego czegoś :/

Możesz napisać dokładnie gdzie?

• Manager
Opublikowano

W edycji tej grupy. Przecież napisałem. Taki problem przeklikać kilka zakładek? Masz to na pierwszej (!) o nazwie Ustawienia grupy na samym dole :a: :a: Promowanie grup

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Powinno dawać moderatora, bo to tyczyło się przecież grupy Validating. W pliku, który podał Ci DawPi znajdźzaraz Ci powiem co $INFO['auth_group'] i zmień ID grupy na Validating, oczekujący, czy jak ty tam masz... Lub po prostu edytuj grupę ID 1 na Validating, a moderatorowi przydziel inne ID. :blink:

Dobra, tłumaczę inaczej, bo nie skumałem sam co napisałem. Wchodzisz do panelu admina w grupy, spoglądasz które ID ( numerek ) posiada grupa Validating ( domyślnie ) i przypisujesz jej ID do $INFO['auth_group'], jeśli grupa taka nie istnieje po prostu STWÓRZ JĄ, bądź wyłącz potwierdzanie użytkowników Mailem/ACP. ( Settings -> Security and Privacy -> New registration email validation -> None )

Edytowane przez Zaicooke
  • Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.