Arthain Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam! Pracuję nad pewnym projektem forum i chciałbym spytać o parę rzeczy na, które mam nadzieję mi odpowiecie:) 1. Czy licencja IPB jest na zawsze czy tylko na jedną domenę? W sensie: kupuję domenę i mam ją na projekcie np. eloelo5-2-0.pl a jeśli to padnie mogę na tą samą licencję zrobić inne forum? 2. Czy mogę używać IPB Nulled na localhost tylko w celu przystosowania stylu przed kupnem domeny i dowiedzeniem się o sponsoring? Będę szczery - używam Nulled'a na lokalnym tylko po to, żeby pracować nad stylem. W chwili obecnej czekam na odpowiedź od sponsora w sprawie projektu i nie wiem czy będę miał zwrot z licencji - a jestem osobą żyjącą na kieszonkowych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 1. Kupujesz licencję na produkt raz na zawsze. Tyle tylko że po pół roku wygasa Ci support, dostęp do aktualizacji, spam service i chat. Jest możliwość transferu licencji, więc z tym nie ma problemu. 2. Nie. Do testów masz 5-dniową wersję demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthain Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dzięki za odpowiedzi:) Więc Nulled'a usuwam. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi