Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce ustawic aby forum mialo rozne grafiki dla pop upow

Grafika dla rejestracji

oraz

Grafika dla okna ktore wyskakuje kiedy sie zaktualizuje np swoj status - wyswietla sie wtedy pop up, po czym po chwili znika

Aktualnie mam ustawioną grafike dla rejestracji i ta sama grafika wyswietla mi sie rowniez jak zaktualizuj status. Podobno jest tylko jedno ustawienie na wyskakujace okienka, dlatego wlasnie ten problem. Co w takim wypadku mam zrobić?

Bardzo proszę o pomoc

P.S

test w razie czego mozna zrobic na http://blackdevil.unixstorm.org/ipb/index.php

konto test/test

• Manager
Opublikowano

Nie bardzo wiem, jak podejść do tego tematu. O ile mi wiadomo wyskakujące okna są generowane przez jeden i ten sam kod oraz CSS.

Taka zmiana o jakiej piszesz to nie jest proste wytnij/wklej i już. Tutaj naprawdę trzeba by poświęcić chwilę. Że nie wspomnę o Twoim zupełnym braku zaangażowania (nie pierwszy już raz) w kwestii podejścia do tematu - jakieś wstępne rozeznanie naprawdę jest motywujące i nie rzadko niezwykle pomocne.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Taka zmiana o jakiej piszesz to nie jest proste wytnij/wklej i już. Tutaj naprawdę trzeba by poświęcić chwilę.

Dodam tylko, że chwilę to był synonim 'sporo czasu'. Oczywiście tylko w tym kontekście i tej mojej wypowiedzi.

Jeśli chcesz takie zmiany, nie pierwszy już raz, a nie potrafisz tego robić, to zostają Ci trzy opcje:

1. nauczyć się,
  2. zlecić to komuś,
  3. napisać u nas na forum i liczyć, że ktoś Ci pomoże.

Jak widać trzecia opcja na razie kuleje, więc warto zastanowić nad dwiema pierwszymi.

---

• Manager
Opublikowano

Mam Ci napisać 3 raz czy zrozumiesz, że to nie takie proste i pewnie nikomu się nie chce nad tym siedzieć? Głównie dlatego, że to Twoje widzimisię, a nie poważny i konkretny błąd.

---

Opublikowano

Nie do konca DawPi, bez tej grafiki nie odpale nowej wersji forum, problem jest bardzo powazny, to nie zachcianka.

Zapytalem sie grzecznie gdzie musza byc zrobione te zmiany. Czy powyzsza wiadomosc oznacza, ze w wielu plikach ktorych nie mozna okreslic tego w 1 poscie?

Czy moze jest jakis plik gdzie to tam trzeba dokonac zmian aby wprowadzic dla kazdego pop upu nowa grafike?

• Manager
Opublikowano

Szczerze? Nie mam pojęcia - ze skinów to jaka taka mini noga jestem.

Jakbyś użył Firebuga to być może znajdziesz te fragmenty w skinie - warto spróbować, a nóż..

---