Prizmo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak tam posuwają się prace? ;] "Ale ja mam oryginalny klucz patrz!" http://scr.hu/1p4s/in3pa
Leihto Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Przykro mi, nie miałem za dużo czasu na "siedzenie przed kompem" Skrypt jest już "ukończony", ale jeszcze jest w fazie testów i ostatnich poprawek Już niedługo go udostępnie :> Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
Leihto Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Możecie mi tutaj podać co jeszcze byście chcieli zobaczyć w takiej tabelce Sam już jakoś mam mało pomysłów ;( Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Leihto Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
manius1988 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A zrobiłeś coś takiego by można było dać kod po za forum?? i może zrobił byś jak najezdzasz na graczy tzn np 12/12 to pokazuje Ci liste graczy jak cos to napisz do mnie na gg to powiem co i jak
Leihto Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Lista serwerów poza forum to tak jak mówiłem, zostanie dodana jako "osobny" hook. Listy graczy nie dodam jako okienko "popup", tylko w zakładce "serwery" będą szczegółowe dane Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
manius1988 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Powiem Ci kolego że ten hook bardzo obciąża stronę zraz z serwerem strony
Leihto Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No a czego się spodziewałeś? Dodając 10 serwerów do tej tabelki, których dane muszą zostać wyciągnięte w trakcie ładowania strony, to nie ma co się dziwić że to będzie obciążać serwer Dlatego robię "pełną wersję" tabelki, która pobiera dane serwerów za pomocą "rzutowania" (po jednym serwerze) i ajaxa (do przekazania wyników stronie) Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
manius1988 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No to czekam z niecierpliwością
manius1988 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 I jak z pełną płatną wersją??
Leihto Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Prace na wersją pełną, są tymczasowo wstrzymane, gdyż mam narazie 3 zlecenia do wykoniania. Jak znajdę czas, to dokończę i wystawie ją publicznie. Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
Shelby22 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Czekamy bo coś ucichło ... http://ggwp.pl/ - Twoja sieć serwerów.
pawel7121 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 To jest wersja płatna: http://forum.invisionize.pl/files/file/553-l3x-inforumservers/ Domagasz się szybkiej reakcji z mojej strony? Proszę, zacytuj post.
Leihto Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 No nie do końca Ta aplikacja będzie rozwijana w kierunku takiej listy, lecz to jeszcze nie jest wersja finalna. Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
mimi993 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wiem że odkopuje ale mam problem z tym hook'iem , u mnie ciągle pokazuje Offline a nie mam innej tabelki wgranej tylko i wyłącznie tą twoją, i niestety nadal serwer widnieje w statusie offline, prosił bym o pomoc, z góry dziękuje i przepraszam raz jeszcze za odkopanie 1.Czytasz mój opis 2.Teraz mówisz sobie: to fakt. 3.Twoja ręka spoczywa na myszce. 5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4. 6.Teraz to sprawdzasz. 7.Uśmiechasz się. 8.Nadal czytasz opis 9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda
Leihto Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Odpalasz tą tabelkę pod odpowiednim środowiskiem? A może hosting darmowy / localhost? Bo wiem, że na takowych hlsockets może mieć problemy.. Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl
Rekomendowane odpowiedzi