Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi, nie miałem za dużo czasu na "siedzenie przed kompem" :)

Skrypt jest już "ukończony", ale jeszcze jest w fazie testów i ostatnich poprawek ;) Już niedługo go udostępnie :>

Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl

Opublikowano (edytowane)

Możecie mi tutaj podać co jeszcze byście chcieli zobaczyć w takiej tabelce ;) Sam już jakoś mam mało pomysłów ;(

Edytowane przez Leihto

Opublikowano

A zrobiłeś coś takiego by można było dać kod po za forum??:) i może zrobił byś jak najezdzasz na graczy tzn np 12/12 to pokazuje Ci liste graczy :) jak cos to napisz do mnie na gg to powiem co i jak :)

Opublikowano

Lista serwerów poza forum to tak jak mówiłem, zostanie dodana jako "osobny" hook.

Listy graczy nie dodam jako okienko "popup", tylko w zakładce "serwery" będą szczegółowe dane ;)

Opublikowano

No a czego się spodziewałeś? ;)

Dodając 10 serwerów do tej tabelki, których dane muszą zostać wyciągnięte w trakcie ładowania strony, to nie ma co się dziwić że to będzie obciążać serwer :)

Dlatego robię "pełną wersję" tabelki, która pobiera dane serwerów za pomocą "rzutowania" (po jednym serwerze) i ajaxa (do przekazania wyników stronie) :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że odkopuje ale mam problem z tym hook'iem , u mnie ciągle pokazuje Offline a nie mam innej tabelki wgranej tylko i wyłącznie tą twoją, i niestety nadal serwer widnieje w statusie offline, prosił bym o pomoc, z góry dziękuje i przepraszam raz jeszcze za odkopanie

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda