Sauron1222 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam jak zainstalować np... TOP posters albo reputation i jak poprawnie wlaczyc bo troche zielony w tym jestem?. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez DawPi Edycja nazwy tematu. Na przyszłość staraj się dokładniej opisywać swoje pytania/problemy.
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Najprościej to przeczytać instrukcję, ale co ja tam wiem. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sauron1222 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A mógłbyś podać jakiegoś TUTA do instalowania aplikacji?.
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ile masz lat? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sauron1222 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A co to ma zwiazek z tematem?.
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wbrew pozorom bardzo duży. Nie wiem z którego koszyka wyciągnąć odpowiedź na Twoje pytanie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Sauron1222 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Pytam sie jak zainstalować jakieś aplikacje na IPB 3.2.3.
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A ja Ci powtarzam: przeczytać instrukcję instalacji. Nie spotkałem się z modem, który takiej instrukcji nie zawiera. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Manager Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi