Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem awards system IPB 3.2.3 ale gdy zainstalowalem to zakladka sie pojawia ale jak na nia klikam no to przenosi mnie na znowu forum. Wie ktoś o co chodzi?.

• Manager
Opublikowano

I co Ci mamy tutaj poradzić, jak sam napisałeś, że kupiłeś tego moda, więc dla ogółu nie jest od dostępny by cokolwiek próbować sprawdzać nawet.

Skoro zapłaciłeś, a coś nie działa to autor jest zobligowany do pomocy. Szczególnie, że to dziwny przypadek - przynajmniej po tym, jak to bardzo kiepsko opisałeś.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Kiepsko?. Niby sie chwalicie że to jest najlepsze forum a tak jakoś nie jest. Nawet nie raczycie człowiekowi pomóc w potrzebie taka jest prawda o całym forum.

Opublikowano

Skoro rzeczywiście zakupiłeś ten dodatek, to cierpliwie poczekaj do poniedziałku - autor z pewnością Ci pomoże. Nie wiem, czy tak trudno jest zrozumieć, że nie mamy tej modyfikacji u siebie na forach i nie wiemy, co mogłeś zrobić nie tak?

• Manager
Opublikowano

Jeśli próbowałeś zagrać na naszych ambicjach to Ci się nie udało. Zamiast tego proponuję zastanowić się nad sobą i czy naprawdę masz odpowiednie umiejętności do prowadzenia własnego forum.

• Lubię to 3

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Myśle że nie grałem na waszych ambicjach... Po pierwsze co cie tak to obchodzi?. A po drugie twoje tekst mnie nie wzruszył.

Edytowane przez Sauron1222
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.