Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć widziałem na pewnym forum modyfikację która pokazuje najnowsze tematy jednak w takie postaci:

10938025260887492453.png

jest to nad Shoutboxem, długość taka sama jak sb

Opublikowano

Domyślam się że chciałbyś "coś w tym stylu". Zainstaluj sobie taką modyfikację Board Index Face: http://community.inv...ard-index-face/ Jest zdecydowanie bardziej przydatna i posiada również te funkcję o którą Ci chodzi, wszystko jest konfigurowalne w ACP. Kto ma widzieć dodatek, tematy z jakich działów mają się pojawiać jako ostatnie, własne tematy, awatary aktywnych Użytkowników, możesz wybrać których grup (na przykład promować VIP) itd. Tu masz screen, jak to domyślnie wygląda:

post-13563-0-01658900-1346420954_thumb.j

I bądź łaskaw zaktualizować swój profil, bo nie wiadomo nawet jaką posiadasz wersję IP Board, i jakie dodatki Ci polecać.

Opublikowano

Ta modyfikacja nie ma osobnego pliku tłumaczenia. Większość linków są to jednak odniesienia do paczki językowej IPB, więc Ci się "samo" przetłumaczy. Resztę tłumaczeń, znajdziesz w ACP w samej aplikacji po jej zainstalowaniu. Tam możesz zmienić domyślne opisy na własne. Więc Ci dam jeszcze jeden screen jak to wygląda po zainstalowaniu, po zmianach domyślnych fraz w ACP-->Aplikacje-->Board Index Face, u mnie na forum (erotycznym więc się proszę nie dziwić że tak to wygląda) :

post-13563-0-13050500-1346423878_thumb.p

Na przykład ja wyciąłem z szablonu przycisk logowania który jest w tej aplikacji uznając go za zbędny. Jeśli więc chcesz sobie wszystko dostosować, to wystarczy że dokonasz odpowiednich zmian w szablonach tej modyfikacji, a konkretnie w ACP-->Wygląd-->(Twój szablon) dalej zakładka "Strona Główna" i tam jest szablon który się nazywa: "hookDDK33BoardIndexFace" Możesz go dowolnie edytować.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.