Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Błędy po ustawianiu czasu i daty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomala25
Opublikowano

witam mam problem po zmianach w godzinie i dacie na forum oturz po edycji wszystkich plików wyskakuje mi błąd domyślam się że jest on spowodowany błędnymi ustawieniami Shoutboxa tylko jak je zmienić w opcjach wlejałem już wszystkie formaty i nic czy musze zmienić coś w pliku class_ajax doradzcie mi coś Pozdrawiam

box.jpg

Gość tomala25
Opublikowano

Ok teraz wszystko jest ok no prawie bo pojawił się dziwny problem tzn niektórzy użytkownicy nie widzą grafik i napisów w wrapperze umieszczonych pod tabelą z ogłoszeniami a jak zwiną Shoutboxa wszystko jest ok testowałem to na końcie na którym ja widze wszystko a inna osoba nie widzi zawartości bardzo dziwna sytuacja

Co wy na to ?

Gość tomala25
Opublikowano

Ok teraz wszystko jest ok no prawie bo pojawił się dziwny problem tzn niektórzy użytkownicy nie widzą grafik i napisów w wrapperze umieszczonych pod tabelą z ogłoszeniami a jak zwiną Shoutboxa wszystko jest ok testowałem to na końcie na którym ja widze wszystko a inna osoba nie widzi zawartości bardzo dziwna sytuacja

Co wy na to ?

9.jpg

• Manager
Opublikowano

Wg mnie masz gdzieś problem z tagami HTML. Gdzieś coś mogłeś nie domknąć lub nie dodać do kodu i tak wyświetla, jak opisywałeś. Sprawdź dobrze ten dodany kod HTML.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość tomala25
Opublikowano

W kodzie nie widze nic podejrzanego dodam jeszcze że zauważyłem że problem ten mają użytkownicy korzystający z explorera zresztą sami zobaczcie

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xml:lang="en" lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=<% CHARSET %>" />

<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />

<title><% TITLE %></title>

<% GENERATOR %>

<% CSS %>

<% JAVASCRIPT %>

<!-- Un-registered infoBar - invisionize.com && Upgraded by BigBuckz (v1.0 by Seregwethrin) -->

<% INFO BAR %>

</head>

<body>

<div id="ipbwrapper">

<table align="left" style="clear: left; border-collapse: collapse; width: 100%" height="100%">

<tr>

<td valign="top" style="padding: 0; background: url('style_images/<#IMG_DIR#>/border-left.gif') repeat-y left; width: 62px"><!-- no content--></td>

<td valign="top" style="padding: 0">

<% BOARD HEADER %>

<table align="left" style="padding: 0px; clear: left; border-collapse: collapse; width: 100%" height="30px">

<tr>

<td class="membar1" valign="top" style="padding: 0px">

</td>

<td style="padding: 0px">

<% MEMBER BAR %>

<br><center><table width="100%"><tbody><tr><td><div><div class="borderwrap" style="clear: both;"><table width="65%" cellspacing="1" class="ipbtable"><tbody><tr><th width="100%" colspan="2">Ogłoszenie</th>

</tr><tr valign="middle" align="center">

<td class="row1" colspan="5">

<b><big><span style="color: green; font-family: Georgia; font-size: 10pt; line-height: 100%;">

NABÓR DO EKIPY</span></big></b></td></tr>

<td class="row1">

<marquee><center><b><span style="color: green; font-family: Georgia; font-size: 10pt; line-height: 100%;"><a HREF="http://www.globalfilm.com.pl/forum/index.php?showtopic=6680&pid=14050&st=0entry14050">>>>NABÓR NA MODERATORA<<<<</a></b></center></span></marquee></td></tr>

</tbody>

<blink><center><b><big><span style="color: red; font-family: Georgia; font-size: 10pt; line-height: 100%;">

POZDROWIENIA</span></big></b></center></blink></td></tr>

<marquee><center><b><big><span style="color: mediumblue; font-family: Georgia; font-size: 15pt; line-height: 100%;">

<<< Najgorętsze Pozdrowienia dla <font color="deeppink">Pauli </font> przesyła tajemniczy>>>> >>> Dla Przesympatycznych Sympatyków z Globala od <font color="aqua"><font color="red">+</font>yoko</font> <<< </span></big></b></center></marquee></td></tr>

</table></div></div></td></tr></tbody></table></center></br>

</td>

<td class="membar2" valign="top" style="padding: 0px">

</td>

</tr>

</table>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

</head>

<body>

<br>

<br>

<br>

<center></center>

</body>

</html>

<br>

<br>

<br>

<br> >>>>OD TEGO KODU IM NIE WYŚWIETLA<<<<<<<<<

<br><center><b><big><big><big><a href="http://www.globalfilm.com.pl/forum/index.php?showtopic=8999" target="_blank"><font color="aqua">ZGARNIJ RANG

Gość tomala25
Opublikowano

Tak miałeś racje DawPi pozostałość po starej tabelce nawet tego nie zauważyłem wszystko śmiga jak narazie hihi .Można zamknąć

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.