Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , używam tej formy do wysyłania cotygodniowych Newsów na adresy email , teraz małe pytanko jak ustawić w newsie aby użytkownik miał możliwość zrezygnowania z subskrypcji i aby przy następnym wysyłaniu dany użytkownik nie otrzymywał już wiadomości ?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

jedyne, co możesz zrobić to podać w stopce czy w innym miejscu link do następującej strony (mamy już wersję 3.x, więc podaję bez adresu do tego forum, ale reszta się zgadza):

http://linkdoforum.pl/index.php?act=UserCP&CODE=02

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Trochę lipa bo w tych opcjach nie ma rezygnacji z subskrypcji , lipa bo dostałem po łbie za SPAM a nie chce rezygnować z subskrypcji bo jest bardzo przydatna, a ostatnio głośno w mediach o spamowaniu za które ponosi się finansowe konsekwencje.

Taka opcja jak rezygnacja w dowolnym czasie przez użytkownika w takim skrypcie powinna być , lipa do kwadratu !!

Edytowane przez TechnoDream
Opublikowano

hmm dziwne, bo mam opcje ale trzeba ją zaznaczyć dopiero aby ten ktoś otrzymywał subskrypcje, nie mam tego zaznaczonego a mimo to dostaje ?

Wysyłaj mi informacje administratora

Włączenie tej opcji doda twój adres email do listy mailingowej administratora. Będziesz otrzymywać od niego ważne informacje.

• Manager
Opublikowano

Bo widzisz, przy wysyłaniu e-maili w ACP masz opcję czy szanować to ustawienie użytkowników czy nie. ;) Widocznie ją wyłączasz i wysyłasz bez względu na ustawienia ludzi.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.