Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Przeniesione. :)

Dostępne są darmowe modyfikacje dodające jedną listę rozwijaną. Jeśli tyle Ci wystarczy to podam linki. Jednak niejaki DawPi dysponuje wersją 'dwutagową'. Którą pasowałoby dopasować trochę do Twoich wymagań, ale by było.

P.s. - tytuł tematu jest zawsze wymagany. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Dwutagowa była robiona dla klienta, więc Tobie jej za darmo oddać nie mogę.

Podać linki do jednotagowych?

poproszę

Chyba się nie zrozumieliśmy ;)

Zależy mi aby, nie było tego pola gdzie się wpisuje opis tematu, a zamiast niego żeby było tylko to rozwijane ;)

Ktoś tu nie rozumie czegoś i na pewno nie jestem to ja. :)

Wyciąć opis z formularza pisania tematu problemu nie stanowi. Chcesz opis?

---

Opublikowano (edytowane)

Myślałam, że screen pokazuje wszytko i że się zrozumieliśmy ;) nie myli się ten który nie robi nic :)

Wyciąć opis z formularza pisania tematu problemu nie stanowi. Chcesz opis?

Jakbyś był miły i opisał jak to zrobić byłabym Ci bardzo wdzięczna.

Ps. ah... i zauważyłam, że te mody które podałeś to każdy jest " Topic, topic, topic " rozumie, że to nie przeszkadza aby dodać to w OPIS tematu ?

Edytowane przez Gofffik
  • Manager
Opublikowano

Nie rozumiesz.

IP.Board i modyfikacje to nie plastelina tylko klocki lego. Są jakie są. Takie te Twoje zmiany, że Ty sobie powiesz, że chcesz tak a tak i to tak ma być nie są poprawne.

Do wszystkiego trzeba podejść indywidualnie.

Wszystkie podane modyfikacje służą do dodania jednego tagu na temat. Ty chcesz dwa. To Ci napisałem, że ja mam taką modyfikację, ale robiłem ją kiedyś dla klienta, który za to zapłacił, więc nie mogę Ci teraz tego dać za darmo.

Co Ci po usunięciu opisu, jak i tak będziesz mieć jeden tag, w dodatku nie w miejsce opisu? Do tego potrzeba nowej, sporej modyfikacji.

Musisz kiedyś zrozumieć, że to wszystko nie jest takie proste jakie uważasz i sądzisz, że jest. :)

---

Opublikowano

No i widzisz :) przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post, popatrz na screen i sam sobie odpowiedz ;)

Można było napisać " nie ma takiej modyfikacji do opisu tematu, jest za to do tematu " i nie byłoby tego całego zamieszania.

Wydawało mi się, że odpowiadając mi w temacie " dokładnie " zapoznałeś się z moją prośbą, dlatego też poprosiłam itp.

Doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że wszelkie modyfikacje to nie jest " Hop i Siup " , ale kto pyta nie błądzi. Mogłoby się okazać, ze to nic wielkiego albo, że istnieje taka modyfikacja już. Bez nerwów ;)

Pozdrawiam.

• Manager
Opublikowano

Nikt tu się nie denerwuje. Co najwyżej się nie zrozumieliśmy. Jednak jeśli po zdaniu:

"Jednak niejaki DawPi dysponuje wersją 'dwutagową'. Którą pasowałoby dopasować trochę do Twoich wymagań, ale by było."

Nie zrozumiałaś to zamieszanie robiłaś Ty. ;):)

---

Opublikowano

Nadal mniemałam, że rozmawiamy o opisie tematu, czyli o tym o co pytałam ;)

Małe zamieszanie, ale już wszytko ładnie.

Cóż,,, żałuję, że nie ma czegoś takiego - wprowadziłoby to u mnie na forum bardzo duży porządek :)

• Manager
Opublikowano

Cóż,,, żałuję, że nie ma czegoś takiego - wprowadziłoby to u mnie na forum bardzo duży porządek ;)

Ty naprawdę nie czytasz ze zrozumieniem. :)

Pisałem, że jest, prawie jest, bez paru zmian.

---

Opublikowano
dysponuje wersją 'dwutagową'. Którą pasowałoby dopasować trochę do Twoich wymagań, ale by było.

chodzi o ten fragment ?

To serio się nie zrozumieliśmy i nie będę dalej ciągnąć wątku xD

Fajnie, że jest