Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Jak w szablonie globalTemplate dostać się do ustawień uprawnień grup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie,

chodzi o to że chcę wyświetlać pewien kod tylko i wyłącznie gościom. Do globalTemplate chcialbym dodać warunek żeby wyświetlało kod do reklam tylko i wyłącznie guestowi.

$forum_data['permissions'] takie coś znalazłem ale nie wiem jak dalej się dobrać do guestów [czy po nazwie guest czy po prostu po ID uprawnień].

$forum_data['permissions']['2'] ???

Generalnie chodzmi mi o zmienną w której się to kryje, warunek sobie dorobię. Dzięki za pomóc:)

Edytowane przez nook86
Opublikowano (edytowane)

http://community.inv...ck-permissions/ tu jest coś na ten temat ale coś rozkminić tego mi nie idzie:)

wydaje mi się że źle szukam, chodzi mi po prostu o dostanie się do danych która grupa. to wtedy sobie sobie warunek czy grupa = id[ w tym przypadku guesty 2] i bedzie ok

Edytowane przez nook86
Opublikowano

Dobra mam solucję:D

<if test="$this->memberData['member_group_id'] == 2">

wyswietlnie

</if>

hehe wywalcie albo zostawcie dla potomnych :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.