Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki kod? Możesz wyczyścić tabelę sessions w nocy, spowoduje to wylogowanie wszystkich i zobaczysz czy po ponownym zalogowaniu będzie ok... Wątpię, żeby to pomogło, ale spróbować nikt Ci nie zabroni :)

Jak to zrobić ?

Opublikowano

Sprawdź jeszcze w trybie bezpiecznym, może jakieś rozszerzenie albo aplikacja powoduje takie cyrki... A jeśli i to nie pomoże, to pokonwersuj z administratorem serwera :)

Opublikowano

Tryb bezpieczny już wcześniej włączałem i także nie pokazuje.

Modyfikacje i aplikacje były włączanie.

Opublikowano

DObra,

Osoba która wchodzi na forum, po chwili zmienia status na Poza Forum... Nie wiem czemu ale przeniosłem wszystkie pliki z innego hostingu bo musiałem i błąd się pojawił ale czzemu !? ://///

Opublikowano

No to już pisałeś. A teraz pomyśl logicznie - co się zmieniło? Skrypt się zmienił? Nie. Dodatki? Nie. Serwer? Tak. To czemu usilnie doszukujesz się przyczyny problemu w skrypcie, który u wszystkich działa prawidłowo, w aplikacjach / rozszerzeniach - które mimo wyłączenia nie powodują ustąpienia błędu, a nie chcesz pogadać z administracją hostingu?

• Lubię to 1
Opublikowano

Hitme administracja dziwna jest, dzwonie do nich i prosiłem 5dni temu o przeniesienie danych kazałi wysłać dane etc o 23/24 zrobią i do tej pory nie zrobili... A innego hostingu nie wiem jaki wziąć.