Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jemu chodzi o coś takiego że po rejestracji wyświetla się regulamin-coś jak tutaj(jeśli mnie pamięc nie myli, a było to dawno) Cały regulamin pojawia się i na dole jest - akceptuj lub nie, jak klika się nie to poprostu Odświeża się strona, a jak tak to możnq normalnie przeglądać forum.

125x125.png
Opublikowano

Jemu chodzi o coś takiego że po rejestracji wyświetla się regulamin-coś jak tutaj(jeśli mnie pamięc nie myli, a było to dawno) Cały regulamin pojawia się i na dole jest - akceptuj lub nie, jak klika się nie to poprostu Odświeża się strona, a jak tak to możnq normalnie przeglądać forum.

Nie, chodzi mi o to że jak klikne link Zarejestruj ukaże się strona z regulaminem i potwierdzeniem czy akceptuję zasady i potem klika dalej i może normalnie wpisywać dane potrzebne do zarejestrowania się ...

Opublikowano

Noto ta modyfikacja ktora opisalem dziala na odwrot najpierw rejestracja - potem akceptowanie regulaminu, jak nie zaakceptuje ma takjagby ''bana'' że nie moze ogladac forum.

125x125.png
Opublikowano

Teraz jest to inaczej rozwiązane. Zauważ, że na dole masz opcję oznaczającą, że przeczytałeś dany regulamin, a po kliku on się pojawia.

Dzięki za warna.

Chodzi o to że jak kliknę na ikonę zarejestruj wpierw znajdę się w takiej stronie gdzie jest napisane regulamin i jest do zaznaczenia kwadrat czy akceptuję regulamin itd. i mogę kliknąć dalej i wtedy jest formularz rejestracyjny.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.