khinatee Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam coraz wiecej jest problemow z tym bbcode, tez go mam i to niszczy mi forum i sa skargi przez uzytkownikow, mam taki bład ze jak chce napisac temat to niemam pelnego edytora, np kolor, czcionka itd, mam tez taki problem ze jak napisze post klikam "Napisz" to nic sie nie dzieje(tak jak bym nie kliknol tam) , i tez jak chce np przeniesc 2 tematy, i zaznaczam fajka temat, to nie pokazje mi sie okno pomocy, ze przenies itd, zaznaczam temat i nic nie wyskakuje! Bardzo bym prosil o pomoc! z gory dziekuje! Ps. sory za bledy albo brak liter ale klawiatura mi szwankuje i nie chodzi kilka przyciskow
Manager DawPi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Manager Opublikowano 7 Grudnia 2012 Musisz napisać do IPSu, by Ci to sprawdził. Za dużo zmiennych, a za mało informacji i raczej wspólnie tego nie rozwiążemy. Po prostu za mało informacji podajesz. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
khinatee Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 DawPi napisz jakie informacje chcesz, i jak napisac do tego IPSu?
Manager DawPi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Manager Opublikowano 7 Grudnia 2012 IPS - client area, tam gdzie kupowałeś licencję. A informacje - no standardowe, jakie się podaje podczas sprawdzania błędów. Tego nie wiesz, więc pewnie nigdy tego nie robiłeś, a zatem żeby więcej nie popsuć na Twoim miejscu napisałbym do nich i poczekał na odpowiedź. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi