Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam coraz wiecej jest problemow z tym bbcode, tez go mam i to niszczy mi forum i sa skargi przez uzytkownikow, mam taki bład ze jak chce napisac temat to niemam pelnego edytora, np kolor, czcionka itd, mam tez taki problem ze jak napisze post klikam "Napisz" to nic sie nie dzieje(tak jak bym nie kliknol tam) , i tez jak chce np przeniesc 2 tematy, i zaznaczam fajka temat, to nie pokazje mi sie okno pomocy, ze przenies itd, zaznaczam temat i nic nie wyskakuje!

Bardzo bym prosil o pomoc! z gory dziekuje!

Ps. sory za bledy albo brak liter ale klawiatura mi szwankuje i nie chodzi kilka przyciskow

• Manager
Opublikowano

Musisz napisać do IPSu, by Ci to sprawdził. Za dużo zmiennych, a za mało informacji i raczej wspólnie tego nie rozwiążemy. Po prostu za mało informacji podajesz.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

IPS - client area, tam gdzie kupowałeś licencję.

A informacje - no standardowe, jakie się podaje podczas sprawdzania błędów. Tego nie wiesz, więc pewnie nigdy tego nie robiłeś, a zatem żeby więcej nie popsuć na Twoim miejscu napisałbym do nich i poczekał na odpowiedź.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.