Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zepsute konto ?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez dudeka,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to opisać. Od wczoraj nie działa mi konto na własnym forum. Mogę przeglądać forum gdy usunę ciasteczka (bo tylko tak mogę się wylogować) i gdy zaloguję się na inne konto. Gdy loguję się na swoje po zalogowaniu od razy wyskakuje takie coś

Fatal error: Method metaEditor does not exist in sos33_gchovercard in /home/pawlo123/domains/cs-soplica.com/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 3997

Gdy wejdę z jakiś temat lub forum poprzez link jest to samo. 

Opublikowano

Włączyłem tryb bezpieczny po czym zacząłem włączać każdy po kolei i trafiłem :) (SO33) Group Color on User Links - w tym przeszkadza. Co gorsza zainstalowałem teraz na wersję mojego forum i znów to samo. Po prostu blokuje mi to konto, tylko mi

Opublikowano

To na kolory nicków żeby były widoczne na przeglądzie forum?

(TB) Group Format 4.1.1 lepsze :P

Domagasz się szybkiej reakcji z mojej strony? Proszę, zacytuj post.

Opublikowano

No to są już żarty :( Zainstalowałem to co kolega wyżej i błąd teraz 

Fatal error: Method metaEditor does not exist in sos32_othersgroups_global in /home/pawlo123/domains/cs-soplica.com/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 3997
Opublikowano

Dawid dobrze o tym wiem. Ale modyfikacja kolorująca nicki jest na moim forum bardzo potrzebna, a tylko i wyłącznie mi nie działa forum gdy się zaloguję na swoje konto. 
Gdy loguję się na inne nie mam z tym problemu :/

Opublikowano (edytowane)

Nie mam żadnych grup podrzędnych dodanych na moim koncie.

Gdy zostanie zdjęta mi ranga Administratora forum mi działa :)

Edytowane przez dudeka
Opublikowano

Wszystko psuje mi to rozszerzenie: (SOS34) Group Color on User Links 

I kompletnie nie wiem co z tym zrobić a mimo że to błahostka to jest mi ona potrzebna. Tylko moje konto jest przez nią blokowane.

Opublikowano

Była instalowana drugi raz do naszej wersji forum i teraz przeciągana. Nic to nie pomogło.

Linijka z pliku publicOutput.php

trigger_error( "Method $funcName does not exist in $className", E_USER_ERROR );
  • Manager
Opublikowano

W tym modzie nie ma żadnego warunku na to kto jest w danej grupie, więc to był mój fałszywy trop. W sumie mogłem się tego domyślić, ale sprawdzić nie zaszkodzi.

Pytałeś się w międzyczasie autora w temacie supportu dla tej modyfikacji na forum IPSu?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Rozwiązanie
Opublikowano

No i to są jaja :P 
Po kilku dniach rozmów i szukania przyczyny nawet autor hook'a nie znalazł rozwiązania problemu. Próba połączenia dwóch kont skończyła się tak samo, zostało mi tylko zrobienie nowego. 
Temat można zamknąć.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.