Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Od kilku dni mam pewien problem. Mianowicie zacina się możliwość dania 'napisz' w szybkiej odpowiedzi oraz znikają przybory do pisania.

beztytuunpw.png

Gdy się wyczyści pamięć przeglądarki, to wszystko wraca do normy. Jednak, za chwilkę znów się to dzieje.

- sprawdzałem tryb bezpieczny

- dzieje się to wszystkim użytkownikom

- używam stylu standardowego

Podejżewam, że może to być jakis virus (avast itp nic nie wykrywa). Proszę o jakieś porady ;)

dzięki

Opublikowano (edytowane)

To się wyświetla w konsoli po wejściu na stronę-->do tematu-->pisanie w szybkiej odp --> naciśnięcie napisz (nic sie nie dzieje).

http://wklej.org/id/917267

Jak klikam Napisz w szybkiej odp. to wyskakuje to w konsoli:

[12:36:53.897] TypeError: ipb.textEditor.getEditor(...)
Edytowane przez Petrus
Opublikowano

Sorki Dawi, ale nie jestem, aż tak zaawansowany ;p gdzie szukać tej grupy Edytor? :D

Skin nie aktualizowany, jest  na 3.3.4. W panelu w 'narzędzia aktualizacyjne' powinnien być up do 3.4?

• Manager
Opublikowano

To wydaje się, że powinno być, a nie jest - sporo problemów z tym edytorem w nowej wersji. Ratuje Cię na chwilę obecną wysłanie ticketu do IPSu, by to sprawdzili od środka.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie myśl, że jestem jakimś leniem, ale czy móglbyś mi to jakoś zgrabnie napisać po ang?;) Znasz się na tym lepiej, a ja też nie chce napisać czegoś w stylu 'ja być mużyn'. Będę wdzięczny.

Opublikowano (edytowane)

Support postąpił troszeczkę dziwnie.

Najpierw chciał dane do ftp, a następnie stwierdził, że jednak nie mają jak tego przeskanować i całość ukwiła w martwym punkcie.

Napisałem do hostingu, przeskanowali pliki antyvirusem jednak nic nie wykrył. Przeskanowałem u siebie również pliki pod kątem przekierowań w bas64 / eval lub jakiś dopisków do kodu, jednak nic nie widzę.

Dziwne;/

Edytowane przez Petrus