Skocz do zawartości

Styl mobilny

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem właśnie upgrade do 3.4.2 z 3.2 i przy okazji chciałbym dopieścić  forum.

Chcę uzyskać styl mobilny taki jaki jest tu na forum. Wchodzę z komórki to się nawet automatycznie pokazuje.

Niestety juz na 3.2 nie działał mi mobilny tylko jakiś LO-FI - jeszcze chyba  migracji z 2.3 (resztą zauwazylem, że po wybraniu tego lofi już nie ma powrotu :))

Obecną skórkę mam dość starą  i niby działa ale jest ona pod nazwa IP.Board czyli pod domyślną nazwą skórki i w sumie domyślnej skórki  nie mam i nie wiem jak ją pobrać. W sumie to wystarczyłoby mi wgranie domyślnej skórki mobilnej, bo mobile u mnie wogóle nie ma - wydawać by się mogło, że upgrade powinien ją dodać automatycznie - ale jednak tego nie robi. Jak zainstalować skina do komórek - ten domyślny byłby ok.

Opublikowano (edytowane)

tk na pewno nie mam

na liście miałem IP.Board i Lo-Fi ale to ju przy poprzednim upgrade do 3.2 albo 3.3 też nie było żadnego mibilnego - ba - nigdy go nie miałem - forum było kiedys na przemo pozniej na ipb 2.3 a pozniej na ipb 3.X

Ten ipboard to mam mam modyfikowany - kiedys zamiast dzialac na nowym szablone to na domyslnym modyfikowalem skórkę i chyba ją poprzez raport rozpoznaje jako styl z 3.3.4 mimo, ze wersje forum mam teraz 3.4.2

Edytowane przez sebaulas
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.