Skocz do zawartości

Domyślny styl mobilny na komórkę

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało się dodać styl na komórkę do mojego forrum niestety jak importowałem to nie mogłem mu nadac klucza mibile, bo ta była już niby zajęta - i w tamtej skórce gdzie prawdopodobnie jest klucz mobile nie mogę tego zmienic ani usunąć. Ja ustawić aby przykładowo klucz mobil1 zachowywał się ja domyślny na komórkę czyli po wejściu np. z androida aby wybierał ten styl.

Opublikowano (edytowane)

zrobilem ale nie pomogło - domyslnie nie ustawia sie styl na komórkę a lista do wyboru stylu tez da gosci nie jest domyslna - strona stawiaj.pl

W user agentach tez ustawilem dla komorkowych urzadzen ten IP Mobole ale nie chce ruszyc

Edytowane przez sebaulas
Opublikowano (edytowane)

jest widoczny i działa już dla zalogowanych - można się przełączyć - ale combobox z wyborem sie nie pokazuje dla gosci. No i co najgorsze dla gości zagladajacych z komórki nie jest widoczny automatycznie i to mnie troche boli, bo chyba po to wlasnie jest :)

Edytowane przez sebaulas
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.