Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Otóż od pewnego czasu mam lekko mówiąc wkur**** problem... Co chwilkę mnie z niego wylogowuje. Zostawię na minutę - wylogowany. Co często mnie denerwuje, bo otworzę sobie parę kart, poczytam i jak chcę coś napisać - Nie mogę, bo już moja sesja minęła...

Jak to naprawić? Jakieś pomysły?

Co robiłem:

• Próbowałem się logować za pomocą Facebook'a, Twitter'a, Steam'a oraz normalnego logowania - ten sam efekt.
  • Szukałem opcji w ustawieniach, ale chyba jestem ślepy i nie znalazłem ;(
Opublikowano

Linki są bez WWW

Cookies - jak to sprawdzić, by potem nie było cyrków ;)

conf_global.php - Tam nic nie zmieniałem od x czasu, a to nagle się stało ;( Coś musiałem spie******, ale teraz sam nie wiem co.

Opublikowano

NO to lecim. Dostałem 5 wyników:

• Enable topic marking for guests - Zaznaczone na NIE
  • Member's log in key expiration - Expire after 30 days
  • Cookie
    • Domain - Pusto
    • Path - Pusto
    • Prefix - Pusto

To jak? Pan prezes pewnie już wie i się w głębi duszy ze mnie śmieje, ale ja żem jest dopiero nowicjusz, niczym ksiądz z nowicjatu i muszę jeszcze mentora mego słuchać, by źle nie robić, a dobrze robić potem :)

Opublikowano

Zrobiłem tak. Wywala dalej...

Jest to dosyć denerwujące, ale coś się zmieniło :) Teraz już nie wylogowuje po paru minutach.

Najdziwniejsze jest to, że ja przykładowo mam ten problem, ale drugi kolega nie.

Parę ma, parę nie... Co jest?

Opublikowano (edytowane)

Tylko, że mogę robić, a i tak mnie nie wyloguje. Dopiero po jakimś czasie coś się dzieje. Zmieniłem przeglądarkę, kompa, nawet internet (miejsce skąd je ciągnąłem, bo używałem laptopa szkolnego)... To samo... Dziwne, bo tylko ja to mam?

Edytowane przez otlet