Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio na moim hostingu są drive error więc pomyślałem żeby odrazu zmienić na lepszy host . Myślałem nad lh.pl i dhosting.pl , ciągle siedzi na moim forum około 50 osób z gośćmi . Mam nadzieje że pomożecie mi w wyborze .

PS.Zapomniałem powiedzieć że teraz stoi na chmurka.pl .

Coś tam wiem o IPB.

Daj lubie to jak pomoge.

• Manager
Opublikowano

Jak masz kasiorę to zmieniaj. Ale najpierw sprawdź te błędy, bo brzmi to tak, że jakby Ci coś w aucie stukało to byś szukał nowego auta, a nie naprawiał obecnego.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Napewno to są błedy przez hosting bo ipbfangorn.net stoi na chmurka.pl i jak do nich wchodzę jak ja mam error to i oni mają .

Coś tam wiem o IPB.

Daj lubie to jak pomoge.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam takich plików z 20

Ktoś wpisuje coś takiego moja strona/index.php?showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&cal_id=&&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&cal_id=&langid=2&cal_id=&langid=1 

i odrazu teraz error mam

Edytowane przez MJayFace

Coś tam wiem o IPB.

Daj lubie to jak pomoge.

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Date: Fri, 08 Feb 2013 10:37:46 +0000

Error: 2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

IP Address: 37.59.5.124 - /index.php?showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&cal_id=&&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langurlbits=showforum=93&sort_key=views&sort_by=Z-A&cal_id=&langid=2&cal_id=&langid=1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Coś tam wiem o IPB.

Daj lubie to jak pomoge.

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

Z pewnością DH :)

• Lubię to 1