Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

styl a spolszczenie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez mtoto,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie śmiejcie sie ze mnie ale siedzę sobie na IPBMarket i przeglądam style. I tu powstało mi pytanie, być może śmieszne ale wywodzące sie z doświadczeń z phpBB. Czy styl (skórka) i spolszczenie to jedno czy dwie rozdzielne rzeczy?

Chodzi mi o to, czy jak już znajdę jakiś styl, w którym sie zakocham, ale będzie tylko np. po angielsku, to czy wystarczy wgrać spolszczenie i go używać, czy też od razu jestem ograniczona w poszukiwaniach wyłącznie do stylów w języku polskim?

www.forum4u.pl - bo forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum 

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? To dwie różne bajki. Jeżeli zainstalujesz skin, będzie już spolszczony na aktulny język na Twoim forum :)

Opublikowano

Nie ma zbędnych pytań, pytaj więc śmiało. :)

Spolszczenie jest spolszczeniem i działa zawsze, skiny automatycznie z niego korzystają, więc nie musisz się tym przejmować. Czasami trzeba jednak przetłumaczyć kilka zdań specyficznych dla danego skina, ale nie jest to wielki problem.

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

bardzo Wam dziękuję za pomoc :D

a jeśli wolno to spytam żeby nie mnożyć nowych wątków - analogicznie - czy wszystkie modyfikacje i aplikacje, zgodne z posiadaną przeze mnie wersją forum, są kompatybilne ze stylami? bo na phpBB po wgraniu stylu, który mi sie podobał, przestaliśmy móc korzystać z praktycznie wszystkich dostepnych modyfikacji, gdyż były niekompatybilne ze stylem :(

edit: i przyszło mi jeszcze jedno do głowy - czy można zmieniać skiny, np. w święta na tydzień ustawić swiateczny a potem wrócić do starego bez jakichś karkołomnych poczynań?

przepraszam ale ja laik totalny jestem :(

Edytowane przez mtoto

• Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

bo ja nie umiem :) ja mam tylko wybrać skin (takie zadanie dostałam jako kobieta w gronie zarządu forum ;) ) - stąd pytanie, czy coś mnie ogranicza poza własnym gustem :D ale cudnie wiedzieć, że nie :D

Edytowane przez mtoto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.