Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest tego typu, że w momencie uruchomienia głównej aplikacji jako ccs, w contencie ustawione zostały przyjazne linki:

post-11912-0-24937100-1361973049_thumb.j

podmieniony został plik index.php dostępny w paczce z contenta oraz wgrany na serwer został plik .htaccess i żadne linki nie działają. Wszystko się zapętla

Wywaliłem plik index.php dostępny z contenta i wgrałem oryginalny. Rezultat taki, że linki na forum zaczęły działać jendak na portalu nadal nic się nie otwiera.

Całość można podejrzeć tutaj:

http://www.traderzy.pl

Prośba o pomoc.

Doda, że takie kwiatki wyszły po upgrade do wersji 3.4.3

Opublikowano

w sensie jak artykuł wywala too many redirect? taki komunikat za wiele przekierowań? jeśli takie coś to miałem to i to mi poprawili, może zrobili hotfix do paczki i już jest poprawiona tam paczka

Opublikowano

w sensie jak artykuł wywala too many redirect? taki komunikat za wiele przekierowań? jeśli takie coś to miałem to i to mi poprawili, może zrobili hotfix do paczki i już jest poprawiona tam paczka

dokładnie tak, ale to linki na forum i na portalu ci nie działały, tak?

Opublikowano

mi się tylko posypał content, a ip.boarda jeszcze nie aktualizowałem i chyba jeszcze poczekam. a nexus pare rzeczy sie sypneło że od nowa produkty chyba będę dodawał....

Opublikowano

mi się tylko posypał content, a ip.boarda jeszcze nie aktualizowałem i chyba jeszcze poczekam. a nexus pare rzeczy sie sypneło że od nowa produkty chyba będę dodawał....

możesz napisać co ci kazali zrobić, ja czekam na odpowiedź od 7 rano i nie moge się doczekać

Opublikowano

no nie mam pojęcia w sumie co zmieniali napisali tylko "sorry for that" tak ci chciałem tylko napisać że to wina raczej IPS niż coś u Ciebie.

Opublikowano

no nie mam pojęcia w sumie co zmieniali napisali tylko "sorry for that" tak ci chciałem tylko napisać że to wina raczej IPS niż coś u Ciebie.

to podeślij to co ty in mnapisaleś, być może ja podeszłem do tego z innej strony i sami się teraz motają o co mi chodzi :)