Skocz do zawartości

Problem z wyświetlaniem postów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu u mnie, jak i na paru innych forach zauważyłem, że coś sie kopie z wyświetlaniem postów na forum. Mimo, że w panelu jest ustawione wyświetlanie postów w standardowy sposób, to ludzie skarżą sie, że pokazują im się posty w temacie w trybie: Drzewo.

Co może być nie tak? Jakaś dodatkowa opcja na która przydałoby się zwrócić uwagę lub może jeśli istnieje łatka na to?

• Manager
Opublikowano

Standardowo jest to ustawione w ACP, o tutaj:

ACP > TOOLS & SETTINGS > View All General Settings > Topics, Posts and Polls >> Default Topic View Mode

Natomiast masz rację, że czasem ulega to 'zaburzeniu'. Swego czasu powstawały tickety do IPSu o to, ale nie mogli oni tego powtórzyć, ponieważ naprawdę sporadycznie to występowało, więc umywali ręce i pisali, że wszystko jest OK :huh:

Ja może doświadczyłem tego kilka razy od początku jak siedzę na forach postawionych na IP.Board i nie przeszkadza mi to w żaden sposób :P

Także na dzień dzisiejszy rady na to nie ma :P Pewnie można pogrzebać w plikach i ustawić by nie można było zmieniać, ale czy warto?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Czy warto, myślę, że tak :huh: Tylko pytanie czy tobie by się chciało ^^ rzecz jasna dla całego społeczeństwa IPB :P