Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy jest możliwość stworzenia wyboru stylu dla użytkownika podczas rejestracji? (chodzi o szablon forum).

P.S DawPi, mógłbyś mi pomóc z tą Twoją aplikacją Pages? byłbym Ci bardzo wdzięczny (nie odbierz tego źle oczywiście - ja nie poganiam).

sig2.png

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

nie.

P.S jedna prośba = jeden temat - podstawowa zasada :)

Opublikowano

nie.

P.S jedna prośba = jeden temat - podstawowa zasada :)

Ja go nie proszę o to by mi tu pomógł, tylko żeby mi odpowiedział w odpowiednim temacie ( bo zadałem już mu to pytanie jakiś czas temu ). Ja go nie poganiam, ale chciałbym to zrobić jak najszybciej.

Co do mojego pytania dzięki za odpowiedź, ale mógłbyś chociaż napisać, czemu nie ma takiej możliwości...

sig2.png

• Manager
Opublikowano

Wybór skina przy rejestracji? Po co? Ten wybór skina na dole naprawdę nie wystarcza? Po co coś takiego? Zajmij Ty się treścią na forum, a nie takimi bzdurnymi modyfikacjami. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Ponieważ ostatnio jedni narzekają, że czarny kolor jest oczoje*ny, zaś inni twierdzą, że jest bardzo ładny. Przez co jedni nie chcą się rejestrować, drudzy uczestniczą w życiu forum. Chciałbym dać im możliwość zmiany podczas rejestracji stylu, bo niektórzy nie wiedzą, że jest możliwość zmiany szablonu na inny tam gdzie mówisz...

Edytowane przez Carran

sig2.png

• Manager
Opublikowano

Zawsze możesz w skinie gdzieś dać linki do zmiany stylu, by były bardziej widoczne.

Poza tym to takie tłumaczenie z nie powiem czego. Nie założę konta na forum bo jest skin brzydki. :D Bądźmy poważni.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ja to rozumiem, ale dla mnie każdy użytkownik jest teraz ważny. Ty prowadzisz stronę, która wiadomo - będzie prosperowała ogromną liczebnością użytkowników. Serwis o tematyce GTA nie ma tak łatwo, tym bardziej, że mam konkurentów...

sig2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.