Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: IPS Driver Error w Panelu PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem żaden z urzytkowników nie może wejść do swojej skrzynki Pw jak na nią kliknie to wyskakuje IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Nie wiem co się stało ale chciałem zaznaczyć że dzisiaj zainstalowałem modyfikacje (T23) Group Format 1.1 Nie wiem czy to może być przyczyną zaznaczam że modyfikacja działa prawidłowo .Ja mogę to naprawić ???

Opublikowano

Witam mam taki problem żaden z urzytkowników nie może wejść do swojej skrzynki Pw jak na nią kliknie to wyskakuje IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Nie wiem co się stało ale chciałem zaznaczyć że dzisiaj zainstalowałem modyfikacje (T23) Group Format 1.1 Nie wiem czy to może być przyczyną zaznaczam że modyfikacja działa prawidłowo .Ja mogę to naprawić ???

Acha i jeszcze jedno zaówarzyłem że można odebrać wiadomość np przez mój asystent ale ogólnie w wykaz wiadomości wszystkich nie

Opublikowano

Dzięki wielkie DawPi doszłe do tego walłem się w jednej lini dwa przecinki były teraz jestem w domu Pozdrawiam można zamknąć

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.