Skocz do zawartości

Problem z ikonami - Mystic Skin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż w skinie domyślnie jest dodane 25 ikon na 25 ID for i te ikony są wyświetlane tylko na przeglądarce Internet Explorer.

Na Google Chrome po prostu nawet się nie pojawiają i wygląda to tak jakby w kodzie skinu nie było żadnych ikon.

Ma ktoś pomysł jak to można zrobić aby wszystko działało?

Jeżeli będzie trzeba, udostępnię bity szablonu tylko niech mi ktoś pomoże z tym ;f

Uprzedzam

Jestem zielony w odnajdywaniu się w kodzie i nie dam rady samemu porównać bitów z domyślnym IPB.

P.S. Można wejść na moje forum i zobaczyć na żywo o co chodzi.

Trzeba wybrać skin: Mystic2

Edytowane przez CoreMB
Opublikowano

O ikonach działu, tych co są obok nazw działów. Z tego wszystkiego zapomniałem dopisać. Przepaszam.

Opublikowano

Ikony, które mam przygotowane aby wrzucić poprzez Twoją aplikację Forum icons mają wymiary 32x32 px.

• Manager
Opublikowano

Nie rozumiemy się. Ja wymyśliłem, patrząc w managera layoutu w chrome (jak zwał tak zwał - odpowiednik Firebuga z Fx) zobaczyłem, że te grafiki mają wymiary 6x7, więc pomyślałem, że warto to zrobić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

fsxvx3.jpg

Problem w tym, że pod linkiem, który ukazany jest na screenie kryje się ikona 48x48, która nie jest wyświetlana na chrome i zbadaj element pokazuje ją w tym miejscu co powinna być ale jej nie ma.

Należy pamiętać, że jest to ikona o numerze ID 1-25 a ja muszę zrobić aby wszystko współpracowało z Twoją aplikacją do ikon forumowych.

Edytowane przez CoreMB
Opublikowano (edytowane)

W ogóle użyłeś mojej modyfikacji? Może spróbuj i problemy z ikonami znikną.

Użyłem (tydzień temu) ale tak jak mówię, na chrome nie widać tych ikon.

Edytowane przez CoreMB