Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

W ACP w edycji ustawień SB, pozycja Hook: Aktywni użytkownicy, oczywiście ustawiłeś które grupy mogą wyświetlać te statystyki? Wiesz, to taka podstawa do sprawdzenia, nie podejrzewałbym Cię, że nawet tam nie zajrzałeś, ale zapytać nie zaszkodzi.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

W ACP w edycji ustawień SB, pozycja Hook: Aktywni użytkownicy, oczywiście ustawiłeś które grupy mogą wyświetlać te statystyki? Wiesz, to taka podstawa do sprawdzenia, nie podejrzewałbym Cię, że nawet tam nie zajrzałeś, ale zapytać nie zaszkodzi.

niestety wstyd się przyznać zapmniałem jak to się robi ale zauważyłem jak się wylogowałem że działa ale jak jestem zalogoway to nie ;/

• Manager
Opublikowano

I co Ty na to Panie administratorze? Co się w takiej sytuacji robi? ANALIZUJE problem! Ty tego nie potrafisz, więc po co Ci w ogóle forum albo SB? To tak jakby mieć auto, a nie potrafić nim jeździć. Wtedy też możesz zadzwonić po szofera lub analogicznie napisać do supportu (nie uwzględnią, bo to 3rd party aplikacja) lub napisać do autora tego dodatku lub co powinno wydawać się najlogiczniejsze w tym przypadku: sprawdzić podobne tematy, poszukać w oficjalnym wątku o tej aplikacji. Ale nie, bo to wymagałoby 15minut cennego czasu administratora, więc najlepiej napisać na IZE, zawiesić mózg na kołek i czekać, aż ktoś wykona to za Ciebie, choć to jest Twój obowiązek! Zacznij w końcu ruszać głową i próbować (!) szukać samodzielnie rozwiązania. Jak Ty chcesz cokolwiek robić w życiu, jak czekasz na gotowe kolejny już raz? Tak się po prostu nie da i zostaniesz zjedzony przez wilki.

Wracając po tej krótkiej wstawce do problemu, przebudowałeś aplikacje? Zaimportowałeś ponownie ten dodatek? Nie. Więc to wykonaj. Teraz.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

tak to wygląda u mnie http://fotkownia.net/uploads/2e538c32e14c622b0a218f4dad7c12d6.png i nie ma nic o uprawnieniach jak u Mafii ja szukałem jak głupi i myślałem że jestem ciemny że nie moge znaleść ale teraz widzę że tego nie mam więc jak to miałem zrobić ?

odkryłem że na wszystkich rangach oprócz mojej czyli Właściciel to działa zmieniłem na Administrator i też działa a Administrator i Właściciel ma takie same uprawnienia więc nie wiem czemu tak jest (admin forum set czy coś takiego)

Edytowane przez WarninG