Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd wyświetlania rangi administrator.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnim czasy na moim forum pojawił się ów błąd i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Proszę o pomoc ;]

Screen

Jak widać. W podglądzie użytkowników rangi administrator powinno znajdować się dwóch użytkowników, a jest ich nieznacznie więcej.

Dodam, że mam ustawione, aby osoby z rangami podrzędnymi były wyświetlane w poszczególnych kategoriach, ale rangę adminsitrator posiada 2-ch użytkowników.

• Manager
Opublikowano
 W podglądzie użytkowników rangi administrator powinno znajdować się dwóch użytkowników, a jest ich nieznacznie więcej.

Dodam, że mam ustawione, aby osoby z rangami podrzędnymi były wyświetlane w poszczególnych kategoriach, ale rangę adminsitrator posiada 2-ch użytkowników.

Chyba sobie odpowiedziałeś sam. Co za moda wgrałeś do wyświetlania ludzi z grup pobocznych? Zresztą, jaki by on nie był - to go usuń/wyłącz.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

W podglądzie użytkowników rangi administrator powinno znajdować się dwóch użytkowników, a jest ich nieznacznie więcej.

Chyba sobie odpowiedziałeś sam. Co za moda wgrałeś do wyświetlania ludzi z grup pobocznych? Zresztą, jaki by on nie był - to go usuń/wyłącz.
Zrobiłem to wg. tego tutka http://forum.invisionize.pl/topic/8511-wyszukiwanie-userow-rowniez-w-grupach-pobocznych/ i zależy mi na tym, aby zostało to nadal.
Opublikowano (edytowane)

No to jak to ma niby działać jak chcesz, jak ten mój poradnik właśnie zmienia sposób wyświetlania?

Nie do końca mnie zrozumiałeś, więc zacznę od początku.

Rangę administrator mają 2 osoby na forum, a w spisie użytkowników w/w rangi jest ich jak widać więcej. Ponadto wyswietlani użytkownicy nie mają nadpisanej żadnej maski uprawnień.

Edytowane przez Ventos
Opublikowano

Nie jestem profesjonalistą w kwestii IPB, jestem zwykłym amatorem, nie znam profesjonalnego słownictwa, po prostu staram się wam to wytłumaczyć najlepiej jak potrafię ;]

Osoby, które nie posiadają rangi Administrator są "odczytywane" jako posiadacze tej rangi i przez to widnieją w spisie(legendzie) w/w rangi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.