Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Ustawienia IPB - Forum

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka.

Pewnie pytacie dlaczego nazwałem drugą część tytułu tematu "... IPB - Forum". Nazwałem go tak, gdyż szukam informacji, które pomogą mi skonfigurować CAŁE forum wink.png.

Konfiguracja:

Rozszerzeń wrzucanych plików w postach dla danych grup.

Generalne ustawienia i zabezpieczenia przed botami.

Dodanie pól do profilu w widoku tematu (gg / skype / steam / ...) - Wiem, że to jest w sieci, lecz ja liczę na lepsze wytłumaczenie danej przeróbki.

Myślę, że mi pomożecie. Pozdrawiam @Kamil.

Edytowane przez Macsch15
// Podpis usunięty.

• Rozwiązanie
Opublikowano

O panie, zaraz % dostaniesz za takie podejście :) Jeden temat - jedno pytanie. Załączniki ustawisz w ACP -> fora => załączniki => typy załączników. Reszte sobie znajdź na forum, było omawiane setki razy.

• Lubię to 1
Opublikowano

Dodanie pul do profilu w widoku tematu (gg / skype / steam / ...) - Wiem, że to jest w sieci, lecz ja liczę na lepsze wytłumaczenie danej przeróbki.

Jesli przeszukasz to forum to o tym napiszesz referat tyle razy juz bylo pisane o custom fields

pul - pól

• Lubię to 1

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.