Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem z logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, więc sprawa wygląda tak... wczoraj drugi admin zmienił sobie adres email w bazie danych (mnie też zmienił, ale u mnie problemów brak) i od tego momentu nie może zalogować się na forum.... przy próbie zresetowania hasła wywala

There was an error loading the user's account

sparwdzilem baze danych pod względem jakichś nieprawidłowości, ale nie znlalzem, być może zbyt mała wiedza, ewentualnie jakś nie prawidłowośc, która mi umknela... natomiast problem tkwi w tym, że nie ma backup od kilku dni.....

Edytowane przez fredzik
  • Manager
Opublikowano

Witaj,

co to za admin co takie coś robi w bazie danych. :blink:

NIE MOŻNA tego tak robić. Problem dotyczyłby tylko wersji 2.3.x bo w 3.x już rozwiązano ten problem. Tzn. może nie tyle problem co dziwne składowanie pewnych danych w dwóch tabelach zamiast jednej, a teraz do rzeczy. :P

Zmień też adres w tabeli ibf_members_converge i problem zniknie. Teraz masz ten błąd, bo nie można znaleźć usera w tej tabeli z tym nowym adresem e-mail.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

heh, żeby go usprawiedliwić był problem z jednym z naszyh użytkownikó któremu okazalismy nadmierne zaufanie i niestety go nadużył banując ip tamtego administratora w .htaccesie do forum i strony.... a niestety żaden z nas nie był wtedy w domu by zalogować sie na ftp i usunąc ten wpis.... teraz by się to jak najbardziej zgadzało, bo ja mialem na innym koncie tamten mail podany

ok, problem rozwiazany thx

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.