Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam czuć się jak żywy spam, ciągle o coś pytam :blink:

Mam problem, tzn. podmiana favicon.ico wydaje się banalna, i jest. Tylko że z jakiegoś powodu, zmienia się ikonka w adresie wyszukiwarki tylko w ACP, a nie na forum ogólnym.

Format mojego .ico jest poprawny, podmieniam orginalny favicon.ico, jednak ikonka pojawia się tylko w ACP a nie "Wszędzie"

Ps. Oczywiście czyściłem cache itp.

261-minizoom.jpg

Opublikowano

No ja nie moge :blink:

Zrobiłem na świeżo, czyli oryginalny favicon.ico podmieniłem na mój, i teraz ani w acp ani na forum nie widać zmiany..

Czyszczę cache i nic.

No i jak wpisze adres bezposredni www.mojastrona.pl/forum/favico.ico to sie pokazuje moja ikonka ( w pasku adresu też ) ale tylko tyle ;/

261-minizoom.jpg

Opublikowano (edytowane)

Hmm, nie mam pojęcia...

Wiesz, wyczyścić wszelkie dane z przeglądarki ( cache itp ) to kwestia dwóch kliknięć w FF, a to jest dla mnie po prostu dziwne...

Jak to możliwe, że, wyczyściwszy cache forum, przeglądarke itp. wciąż wyświetla się w ACP niebieska ikonka standardowa, a na forum "biała karteczka" zamiast ikonki.

Przecież fizycznie, ten plik ico już nie istnieje, jest tam przecież mój podmieniony, więc to jest jakiś matrix...bo ikonka standardowa, tak jak łyżka w matrixie - NIE ISTNIEJE!

Edytowane przez Yanush
261-minizoom.jpg

Opublikowano

A więc...(zdania nie powinno się zaczynać od "a więc":blink:) oto co się wydarzyło :P

Zmieniłem sobie IP i wszedłem na forum i favicon się wyświetla :P

Czyli to tylko ja nie mogę zobaczyć faviconu gdy wchodzę, każdy inny będzie go widział.

Gdzieś musi być "coś zapisane,przypisane" do mojego ip, nie wiem, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, w końcu działa ! ( dla innych:) )

Nadal nie wiem czemu w acp mi działa a na forum nie:P Coraz częściej dochodzę do wniosku że jak na razie te IPB 3.0 to najlepiej nie poytać jak działa tylko cieszyć się że działa :P

Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

261-minizoom.jpg

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.