Grafer Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nazwa pliku: Dope Fresh Skin 3.4.5 Autor: Grafer Data wysłania: 01 lip 2013 Kategoria: Style i grafika Wspierana wersja IP.Board: 3.4.5Dope Fresh Skin to świeży skin do IP.Board 3.4.5. Łączy w sobie nowoczesny wygląd, prostotę oraz funkcjonalność. Pomoże Ci się wybić dzięki jego unikalnemu i niepowtarzalnemu designowi.DEMO NA GRAFER.HMHOST.PLJEŚLI CHCESZ SKIN W INNYM KOLORZE NIŻ NIEBIESKI NAPISZ DO MNIE NA PW! PRZYSTOSUJĘ GO DO TWOICH POTRZEB w 24h!Dope Fresh Skin jest kompatybilny ze wszystkimi wiodącymi przeglądarkami. Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari OperaInstalacjaJeśli nie wiesz jak zainstalować postępuj według tego poradnika.http://community.invisionpower.com/resources/articles.html/_/ipboard-3x/skinning/detailed-step-by-step-guide-to-importing-a-skin-r543Nie rozpowszechniaj tego skina.Nie pobieraj żadnych opłat bezpośrednio za skin.Bless! Pobierz plik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie masz uprawnień do tego! [#10870] Podany plik nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafer Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Już powinno być ok. Musiałem zaktualizować opis i dodać link do dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adixxxhinnel Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 'Pobierz plik' i przekierowuje na strone z kupnem? Zawiodłeś mnie, a takiej chęci mi narobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No skandal, panie! Za robotę brać pieniądze? Kto to widział?! 2 Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi