Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, pracuje nad utworzeniem forum dla stowarzyszenia - na dniach wykupujemy licencje. Czy możecie Państwo polecić dobry i nie zawodny hosting, który w 200 % spełni wymagania najnowszej wersji IPB

Cena 400 - 600 pln rocznie - z możliwością poszerzania miejsca w bazie danych, transferu i pojemności serwera - oraz kont pocztowych.

Opublikowano

Na forum polecane są dhosting.pl lub lh.pl.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Witam serdecznie, pracuje nad utworzeniem forum dla stowarzyszenia - na dniach wykupujemy licencje. Czy możecie Państwo polecić dobry i nie zawodny hosting, który w 200 % spełni wymagania najnowszej wersji IPB

Cena 400 - 600 pln rocznie - z możliwością poszerzania miejsca w bazie danych, transferu i pojemności serwera - oraz kont pocztowych.

Zdecydowanie polecam progreso.pl. Jeden z pionierów w swojej branży, z kilkunastoletnim doświadczeniem.

Wersję biznes plus, która wcześniej kosztowała 500 zł brutto za rok dostępna jest aktualnie w cenie promocyjnej 369 zł brutto w abonamencie rocznym. Do tego promocja na darmową domenę .pl, która można przedłużyć po roku w bardzo atrakcyjnej cenie.

Sam trzymam tam od lat swoje fora z IPB i nie mogę powiedzieć złego słowa.

Jeśli masz wątpliwości to polecam 30 dniowy, darmowy okres testowy (sam w ten sposób sprawdzałem jakość).

Pozdrawiam.

Studio graficzne Zonic.pl | Polecane forum webmasterskie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, zdecydowałem, że wybiorę hosting serwisu www.home.pl lub www.vel.pl - obydwa są sprawdzone przez znajomych.

www.progreso.pl ma zaskakująco dobrą ofertę hostingową, ale żaden ze znajomych nie miał z nim do czynienia. 

Dlatego wolę coś sprawdzonego. 

Pytanie teraz tylko który hosting - z www.home.pl czy www.vel.pl ?

Zestawienie pakietów 

http://www.vel.pl/virtual.01.html - 196 pln / rok

https://home.pl/hosting#ekonomiczny - buisness starter - 300 pln / rok 

Edytowane przez acmenagers
Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o vel.pl :) Sama favicona Joomli mnie odstrasza, nie wspominając o wyglądzie strony.

home.pl, ok. Hosting ok, ale nie będziesz tam tak traktowany jak w progreso.pl. Moloch pokroju home.pl nie dba tak o pojedynczego klienta jak mniejsze hostingi.

Decyzja należy do Ciebie. Ja korzystałem do tej pory z usług ponad 5 firm hostingowych (home.pl, biznes-host.pl, unixstorm.org, mzone.net). Tak przeskakiwałem z kwiatka na kwiatek bo zawsze czegoś mi brakowało, albo coś poszło nie tak. Od kilku lat mam spokój w progreso.pl :) Od tamtej pory gdzie tylko mogę (bezinteresownie!) polecam tę firmę.

Studio graficzne Zonic.pl | Polecane forum webmasterskie.

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to w Progreso jest civ.pl.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power