Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Problem z zainstlowaniem polskiego języka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spróbowałem sposobu w którym instaluje sie plik jezyka z folderu admin - spolszczony został tylko Panel Admina

Sposób w którym wybieram plik na swoim komputrze - Bład* + jezyk zostaje dodany ale mam do wyboru jezyk Polski i English, przy czym kiedy webieram Polski znikają wszystkie znaki, i w katalogu gdzie powiny znajdowac sie pliki z polskimi plikami jezyka, jest pustka...

Czy mogłby mi ktoś udostępnić pliki jezykowe które zamienie za jezyk ENG, bo import jezyka z pliku XML jakoś mi nie wychodzi...

Błąd*

408 Request Time-out 
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. 
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

Edytowane przez XQS
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.