Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Komunikat 18+ (dla pełnoletnich) przed wejście na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś pomysł jak zrobić taki komunikat który ukazywałby się przed wejściem na forum, informujący o tym że forum dostępne dla osób pełnoletnich.

Opublikowano

Jemu chodzi zapewne o stronę, która pojawia się zawsze przed wejściem na forum "Strona tyklo dla pelnoletnich, klikajac w ponizszy link potwierdzsz że masz min. 18 lat: Wejdź

I dopiero po kliknieciu ma się pokazać forum, czy też dany temat.

261-minizoom.jpg

• Manager
Opublikowano

Ferago: jaką masz wersję forum? Bo piszesz w 3.x, a w profilu nie wybrałeś wersji.

Pytam bo do wersji 2.3 mam taką modyfikację: (DP23) Forum 18+ 1.1 [P] (en)

With this mod you can force rules agreement every time (based on cookies - one click per 24 h ) when someone open specific forum or topic in specific forum. If user click on Disagree button then he will be redirect to main board page.

Features:

• Enable/disable mod per forum,
  • Choose groups which are affected by this mod,
  • Cookies enabled - 'one click per 24h',
  • Enter custom message - full BBCode, smilies and HTML are allowed.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ferago: jaką masz wersję forum? Bo piszesz w 3.x, a w profilu nie wybrałeś wersji.

Pytam bo do wersji 2.3 mam taką modyfikację: (DP23) Forum 18+ 1.1 [P] (en)

3.0.1, mało ważne jak ma się pojawiać, byle się pojawiał taki komunikat jak wspomina kolega wcześniej.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie bardzo ważne, bo nadal nie sprecyzowałeś miejsca pojawiania się tego. :)

Najlepiej jakaś strona przed wejściem na forum.

Edytowane przez Ferago
  • Manager
Opublikowano

No to ja to widzę tak, że na domenie głównej ładujesz jakiś index.html z taką informacją, a na subdomenie www.forum.domena.pl lub www.domena.pl/forum lub dowolnie inaczej ładujesz forum.

Nie wpisałeś adresu forum w panelu to nie mogę podpowiedzieć najlepszego rozwiązania.

---

Opublikowano

No to ja to widzę tak, że na domenie głównej ładujesz jakiś index.html z taką informacją, a na subdomenie www.forum.domena.pl lub www.domena.pl/forum lub dowolnie inaczej ładujesz forum.

Nie wpisałeś adresu forum w panelu to nie mogę podpowiedzieć najlepszego rozwiązania.

Tylko żeby po kliknięciu w logo, czy jakiś inny odnośnik prowadzący do strony głównej nie pokazywał za każdym razem tego index.html :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.