Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Kup rangę - poszukuję modyfikacji

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez roots,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Poszukuję modyfikacji, która pozwoli wprowadzić na forum opcję kupienia rangi za pomocą paypala. Coś w formie dotacji, ale bez zbędnych progress barów etc. Po prostu wchodzimy w zakładkę np. Upgrade account, klikamy "Upgrade", przenosi nas na stronę paypala, przechodzimy proces płacenia po czym wracamy na forum i mamy rangę. Widziałem taką modyfikację na pewnym forum, ale obawiam się że jest to ich autorska modyfikacja. Znalazłem (M34) Donation Tracker 3.1.1, ale ta modyfikacja jest typowo pod dotacje, czyli jakieś progress bary, wybór ile chcemy przekazać itp. Mi chodzi o prostą modyfikację, wszystko na sztywno ustawiane. Za pomoc  góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Roots

Edytowane przez roots
  • Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

Właśnie o takie coś chodzi z tym że tutaj brakuje integracji z PayPalem z tego co widzę.

@edit

Znalazłem coś takiego http://community.invisionpower.com/files/file/4329-subscriptions-manager/, ale z kolei tutaj nie wiem czy jest opcja nadania danej rangi po wykupieniu subskrypcji.

Edytowane przez roots
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.